Do e keni të vështirë, imazhet që duhet t’i shikoni disa herë për të kuptuar se nuk janë fotografi por… (FOTO)

Do e keni të vështirë, imazhet që duhet t’i shikoni disa herë për të kuptuar se nuk janë fotografi por… (FOTO)

Sheila Giovanni, një artiste nga Brazili, di shumë mirë se si të “mashtrojë” sytë tuaj dhe të tërheqë vëmendjen e të gjithëve.

Një gjë të tillë e bën vetëm përmes lapsit. Ajo është në gjendje të krijojë piktura hiperrealiste që duken sikur të famshmit tuaj të preferuar mund të lëvizin në çdo sekondë. Edhe pse ato janë pothuajse të pabesueshme, ne ju premtojmë, krijimet e saj nuk janë fotografi.

“Bright Side” ka publikuar 5

imazhe që do t’ju hipnotizojnë dhe do t’i shikoni disa herë për të kuptuar se nuk janë fotografi por piktura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *