Bundesliga “fletë shqip” edhe një futbollistë shqiptarë firmos me skuadrën e njohur gjermane

Bundesliga “fletë shqip” edhe një futbollistë shqiptarë firmos me skuadrën e njohur gjermane

E ardhmja e Kosovës në futboll është ne duart e sigurta. Sot talenti Fisnik Asllani ka nënshkru kontrat me klubin e Bundesligës gjermane, Hoffenheim.

Fisnik Asllani, do të jetë pjesë e skuadres gjermane deri në qershorin e vitit 2024. Asllani, ka treguar formë të mirë ne ekipin e të rinjeve që ka bërë për të interesohen edhe klubet tjera.

Asllani, para se të firmos me Hoffenheim, ishte pjesë e skuadrës të rinjeve FC Uninon Berlin. Asllani ishte pjes e grupmoshave u-17 dhe ka shënuar 1 gol në 5 takime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *