Bislimi : Duart larg Fondi Pensional

Bislimi : Duart larg Fondi Pensional

Ish ministri i financave në qeverin Kurti Besnik Bislimi, ka tregu shumë arysje përse nuk duhën të preken kursimet e qytetarëve nga Fondi Pensional.

Bsilmi përmës një shkrimi ne profilin e tijë ne Facebook, se futja e duarve në trustin pensional është i paligjsh.ëm vështirë i administrueshëm, instrument regresiv, pa korelacion me synimin e deklaruar; përbën iluzion optik. jo konsistent në rrafshin kohor dhe me pasoja afatgjate detrimentale për shëndetin e trustit pensional të vendit.

Shkrimi i plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *