Arthur Melo: Juventusi klub i madh

Arthur Melo: Juventusi klub i madh

Arthur Melo, është shprehur i lumtur për aventuren e re që do ta fillojë në SeriA me klubin Torinez Juventusin, ai përmes rrjetit social instagram ka faliminderuar Juventusin, për insitimin që ai te jetë pjesëe e tyre. Por mesfushorin e ri fansat e Juventusit, nuk do te kene mundësi qe deri me 2 shtator ta shohin mesfushorin me fanelen e tyre, pasi ky do te jetë nën uerdherat e trajnerit të Barcelones.

“Falënderoj për interesimin e madh të Juventus-it për integrimin në skuader. Unë e di se do t’i përkas një klubi të madh, shumë sfida na presin për tu kapërcyer së bashku me bianconerët.

“Tani i përqendruar në të tashmen, ne kemi objektiva të rëndësishëm me Barcelonen dhe unë do të vazhdoj deri në fund duke dhënë gjithçka: për shokët e mi të skuadrës dhe të gjithë tifozët.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *