Albin Kurti “injoron” Ramën, nuk del ta presë si të tjerët

Albin Kurti “injoron” Ramën, nuk del ta presë si të tjerët

Ka ndodhur ashtu siҫ pritej takimi ndërmjet kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe ish-kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Atmosfera e akullt ka përfshirë takimin dhe kjo duket edhe në ato pak frame të shpërndarë nga Rama në faqen e tij të Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *