Zhgënjim total! Dështimet qesharake nga blerjet online (FOTO)

Zhgënjim total! Dështimet qesharake nga blerjet online (FOTO)

Blerjet online janë argëtuese, të rehatshme dhe nuk të marrin shumë kohë. Vetëm me një klik ju mund të porosisni produkte nga më të ndryshmet, nga veshjet e deri te orenditë shtëpiake.

Por ndodh që nga blerjet online edhe të zhgënjehemi! Ndonjëherë nuk kemi lexuar mirë përshkrimin e produktit e në shumicën e rasteve thjesht reklama është një gënjeshtër e madhe.

E kush nuk do të mësojë nga gabimet e të tjerëve? “Bored Panda” ka mbledhur një listë të fotografive ku tregojnë dështimet më qesharake nga blerjet e bëra online. Nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë, por gjithmonë imazhet e postuara online janë kaq të veçanta, që të bëjnë të reflektosh e të mendohesh dy herë para se të porosisësh diçka për të blerë në internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *