Ñxóri tê dàśhùríń né pritè, Dalin fotot ‘hòt’ të Adjola Lakrës

Ñxóri tê dàśhùríń né pritè, Dalin fotot ‘hòt’ të Adjola Lakrës

Dy ditë më parë, p òlicia á rrestoi 26-vjeçaren, Adjola Lakra, si bashkëpunëtore në vr ásjen e Hekuran Billës më 11 qershor në Tiranë.

Ajo á kùzòhet se ka thirrur për takim Hekuran Billën duke bashkëpunuar me áutorët dhe duke i ndihmuar ata në kryerjen e á tèntatit ndaj 40-vjeçarit.

Sipas hetimeve, Lakra ishte personi i fundit që ka pasur komunikim me Billën, ndaj të cilit u q èllua me 19 p lùmba á ùtòmatiku MP5, dy prej të cilëve e k apën në trup duke i marrë jetën. Ndërkohë, JOQ Albania mëson ekskluzivisht detaje nga e shkuara e 26-vjeçares me origjinë nga Berati.

Sipas një dëshmie, Adjola Lakra ka punuar disa vite në Chat Line, ku ofronte shfaqje è ròtike në kamera në këmbim të pagesës.

Ndërkohë janë bërë publike edhe disa nga fotot è ròtike të 26-vjeçares në llogarinë e saj në uebsajtin për të rritur, ku ajo mban pseudonimin “BlondeStorm”, ndësa prezantohet si Arjola nga Berati.

“Pershendetje joq! Pashe nje shkrim te tuajin per adjola lakren. Ajo ka pas punuar me chat line shif fotot. Jam i sigurt qe eshte ajo, 100%. Ka punuar 2-3 vjet ne adultwork edhe me site te tjera.”- shkruan qytetari.

Kujtojmë këtu se, pas dy javësh ndjekje dhe verifikim ndaj 26-vjeçares, p òlicia dhe prokuroria e Tiranës janë bindur se Adjola Lakra, e dashura e Hekuran Billës, ka bashkëpunuar me Viktor Markun dhe Sabastian Malin, për të è kzèkutuar Billën.

Dyshohet se ajo ka dhënë informacion tek Sebastian Mali dhe Viktor Marku, për vendodhjen e Hekuran Billës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *