Incidentet ‘e nxehta’, 12 rastet kur modelet u rrëzuan në skenë dhe treguan gjithçka (FOTOT)

Incidentet ‘e nxehta’, 12 rastet kur modelet u rrëzuan në skenë dhe treguan gjithçka (FOTOT)

Ndodh shpesh që modelet të përfshihen në incidente teksa ecin në pasarela. Shumë prej tyre e marrin me sportivitet, edhe pse “tregojnë” më shumë seç duhet.

Shihni fotot e mëposhtme të disa prej incidenteve më “hot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *