Duken krejt ndryshe, 10 foto të njerëzve që ndryshuan gjininë e tyre (FOTO)

Duken krejt ndryshe, 10 foto të njerëzve që ndryshuan gjininë e tyre (FOTO)

Të gjithë e keni përjetuar atë ndjenjën e shqetësimit, kur jeni me një grup miqsh dhe ndjeheni sikur nuk mund t’u besoni atyre ose ju duket sikur nuk jeni vetvetja në mesin e tyre.

Të jesh vetja jote në çdo moment me të tjerët nuk është gjithmonë aq e thjeshtë sa tingëllon. Kërkon guxim, veçanërisht nëse ndjeheni sikur duhet të përballeni me shumicën e njerëzve me të cilët shihni dhe flisni çdo ditë.

Kjo është arsyeja pse “Bright Side” dëshiron të ndajë fotografitë para dhe pas, të personave që kanë ndryshuar gjini. Për disa persona është e vështirë të tregojnë se janë trasgjinorë, por duke qenë transparent me të tjerët, atëherë je edhe më i lirë për ta jetuar jetën i lirë ashtu siç ti dëshiron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *