Nuk e fsheh më, Gold AG pùblíkòn fotot e para të márteśéś

Nuk e fsheh më, Gold AG pùblíkòn fotot e para të márteśéś

“Ti m’ke bo komplet, e me t’rujt e kam nga Žòtí àmáńèt”, ishte dedikimi që Gold AG bëri për bashk.ëshorten e tij.

Në fotog.rafin e pub.likuar shihet Goldi në kostum elegant, ndërsa gruaja e tij në fustan të bardhë, eleg.ante dhe plotë shkëlqim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *