Vjen edhe reagimi i dytë i presidentit Thaçi

Vjen edhe reagimi i dytë i presidentit Thaçi

Pas ndryshimit të fotos së coverit në Facebook, vjen edhe reagimi i dytë i presidentit Thaçi.

Në “story” ai ka publikuar një tekst të shkurtër me llogon e UÇK-së në shqip dhe anglisht

“Askush nuk mund ta rishkruajë historinë e Kosovës! Nobody can rewrite the history of Kosova”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *