UEFA cakton orarët e Shqipërisë për ndeshjet e Ligës së Kombeve

UEFA cakton orarët e Shqipërisë për ndeshjet e Ligës së Kombeve

Liga e Kombeve do të rikthehet në muajin shtator, për të nisur sezonin 2020/2021 të saj. Shqipëria ndodhet në Ligën C të këtij kompeticioni, së bashku me Kosovën e cila gjindet ne grup tjetër. Kombëtarja Shqiptare, janë favoritë që të perfundojnë të parët ne grup.

Shqipëria e nis rrugëtimin e sajë në mbrëmjen e 4 shtatorit në kryeqytetin e Bjellorusisë dhe e përundon ne Air Arena Stadium ne Tiranë me 18 nëntor.

Bjellorusi- Shqipëri 4 shtaror / Shqipëri – Lituani 7 shtator
Kazakistan – Shqipëri 11 tetor / Lituani – Shqiperi 14 tetor
Shqiperi – Kazakistan 15 nëntor / Shqipëri – Bjellorusi 18 nëntor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *