Takohen Mustafa dhe Haradinaj në njërin nga hotelet në Prishtinë

Takohen Mustafa dhe Haradinaj në njërin nga hotelet në Prishtinë

Kryetari i Lidhjës Demokratike të Kosovës Isa Mustafa me kreun Alaanca për Ardhmerine e Kosovës Ramush Haradinaj, sot jane takuar dhe kanë zhvilluar një takim në njërin nga hotelet në Prishtinë.

Takimi përfundoi para 1 ore në një nga hotelet në Prishtinë. Ky takim erdhi pas aktakuzave të Speciales dhe zhvillimeve për dialogun Kosovë – Serbi.

Sipas burimeve mbrenda dy partive thuhet se Isa Mustafa po kerkon mbeshtetjen nga Haradinaj per president

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *