Nuk i pëlqen, por Lori Hoxha zbulon publikisht zakonin e “gabuar” të familjes

Nuk i pëlqen, por Lori Hoxha zbulon publikisht zakonin e “gabuar” të familjes

Blogerja e njohur Lori Hoxha, e cila ka mjaft ndjekës në mediat sociale, vazhdimisht bashkëbisedon me to, duke zbuluar detaje dhe nga jeta e saj personale.

Së fundmi Lori ka zgjedhur që të t’i pëgjigjet fansave në Instagram dhe një prej tyre e ka pyetur për familjen. “Flet shqip me familjen apo anglisht?”, ishte pyetja e fansit.

Lori tregoi se ata kanë një zakon që asaj nuk i duket aspak e mire. “Bëjmë një miks, që s’është gjë shumë e mirë, por kështu jemi mësuar”, tha Lori.

Në një postim tjetër, Lori i përgjigjet një tjetër ndjekësi që shkruan se shqipja është gjuha më e bukur në botë dhe ajo nuk duhet të përdorë tjetër.

“E vërtetë, por kur i flet të dyja, ndonjëherë nuk gjen fjalët. E theksova që nuk duhet”, u shpreh Lori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *