Nga páleśtrá në plážh me bíkíńí, Hygerta Sako bën namin me fórmát trùpóre

Nga páleśtrá në plážh me bíkíńí, Hygerta Sako bën namin me fórmát trùpóre

Ish- “Miss Albania 1995” si dhe moderatorja sportive, Hygerta Sako shfaqet në fo.rmë shumë të mirë tek një foto që ka publi.kuar në instagram.

Në fakt krahas for.mave thuajse perf.ekte që Hygerta shfaq, ajo e ka shoqëruar foton edhe me një mesazh:

“Vaj.zat duan vetëm diell… dhe një kokteil të mirë”, shkruan ajo në anglisht.

Por nga de.ti, Hygerta është zhvendosur në pale.stër, ku nuk ka nguruar të bëjë edhe një foto nën kushtet e pal.estrës ku tregon edhe një herë for.mat e saj të përs.osura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *