Ne vitin 2013 James Rubin ia bëri të qartë Hashim Thaçit: Krahu i luftës të pensionohet nga politika sa nuk është bërë vonë!

Ne vitin 2013 James Rubin ia bëri të qartë Hashim Thaçit: Krahu i luftës të pensionohet nga politika sa nuk është bërë vonë!

Ish- diplomati amerikan, James Rubin, i rikthyer në Kosovën që ndihmoi 14 vjet më parë, thotë se krahu i luftës duhet ta kuptojë se është mirë që të largohen nga pushteti sa janë ende popullorë dhe të mos presin derisa të bëhet vonë.
Ai i bëri këto komente për gazetën Zëri.

“Unë shpresoj që njerëzit, të cilët kanë qenë aq të rëndësishëm për revolucionin tuaj, për lirinë tuaj, e kanë mençurinë të largohen sa janë në majë të suksesit të tyre” tha Rubin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *