Hashim Thaçi, të dielën ju drejtohem me një fjalë nga zyra ime

Hashim Thaçi, të dielën ju drejtohem me një fjalë nga zyra ime

Presidenti i Kosoves Hashim Thaçi, sa po ka zbritur në Aeroportin “Nëns Terez” në Tiranë, ai pëmes një statusi në faqën zyrtare ne Facebook, ka njoftuar që të dielën do ti drejtohet popullit të Kosovës përmes një konference nga zyra e ti

Statusi i plotë i Presidentit Thaçi

Motra dhe vëllezër,

Miq të dashur,

Sapo kam zbritur në Aeroportin “Nëna Terezë” në Tiranë, ndërkaq, të dielën në mbrëmje do t’ju drejtohem me një fjalë nga zyra ime.

Ju uroj një fundjavë të qetë dhe mbetem me shpresë të plotë se ditët më të mira për Kosovën dhe kombin shqiptar i kemi përpara.

Gjithmonë i juaji, deri në fund,

Hashimi ?? ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *