Thaçit do tè japè dorèheqje te dielèn e thotè analisti

Thaçit do tè japè dorèheqje te dielèn e thotè analisti

Analisti dhe opniononisti Faton Mehemti përmes një postimi të tij ne profilin e tijë ne Facebook, ka thënë se Isa Mustafa po synon tashmë pozitën e presidentit!

Statusi i plote
Takimi i sotem mes Isa Mustafës dhe Ramush Haradinajt ka të bej me postin e presidentit. Isa, duket se po kërkon mbeshtetje për t’u berë president i vendit, pasi ditët e Thaçit janë të numëruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *