Më në fund bëhet i ‘gjallë’ edhe Grenell

Më në fund bëhet i ‘gjallë’ edhe Grenell

Emisari i ngarkuar nga Donald trump për çështjen e Kosovës, Richard Grenell ka reaguar pas anulimit të kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti për vizitën në SHBA, në kuadër të dialogut me Serbinë.

Grenell konfirmon se takimi është anulluar, dhe se mirëkupton vendimi e tij, ndërkohë që mezi pret rikonfimimin për një takim të ri.

“Faleminderit, Kryeministri Hoti. Ne e kuptojmë vendimin tuaj dhe mezi presim të ri-caktojmë takimin së shpejti.”- shkruan Grenell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *