“Më i ńxehtè se ferri”, babai Dua Lipës shpallet një nga baballarët më śe.kśi nè boté

“Më i ńxehtè se ferri”, babai Dua Lipës shpallet një nga baballarët më śe.kśi nè boté

Babai i këngëtares me famë botërore Dua Lipës, Dukagjini është zyrtarisht një nga baballarët më śe.ksi në Britaninë e Madhe.

Prestigjiozja “The Sun” e ka futur atë në një listë me babanë e këngëtares Perrie Edëards, atë të Holly Willoughby, mode.les Molly-Mae Hague dhe të Heidi Klum.

Në artikullin dedikuar baballarëve të famshëm më të pas.hëm, babai i Dua Lipës është cilë.suar si një mash.kull me ti.pare shumë tërhe.qése.

“Babai i Dua Lipës është ‘më i nxe.htë se ferri’”, shkruan gazeta britanike teksa i referohet këngës hit të saj, “Hót.ter than he.ll”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *