Isa Mustafa: Kryeministri ta vendos vet nëse duhet të shkoj në Washington

Isa Mustafa: Kryeministri ta vendos vet nëse duhet të shkoj në Washington

Sot Thaçi njoftoi se ka anuluar vizitën në Washington, ndërsa i dërguar i posaçëm i SHBA-së për dialogun, Richard Grenell, kishte thënë se takimi do të mbahet me praninë e Hotit dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

“Kryeministri do të vlerësojë vetë. Kemi situatë të re, dhe vlerësimin duhet ta bëjë vetë në konsultim edhe në raport me partnerët. Ka nesër takim me përfaqësues të BE-së e Komisionit Evropian. Për Washington nuk e di sepse kemi rrethana krejtësisht të reja”, ka thënë Mustafa në një paraqitje para gazetarëve të mërkurën në mbrëmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *