Interesante të publikohen emrat në mes të procesit

Interesante të publikohen emrat në mes të procesit

Avokati i licencuar nga Gjykata Speciale, Taulant Hodaj ka komentuar në RTV Dukagjini zhvillimet e fundit.
Hodaj thotë se është shumë interesant që aktakuza është ngritur me 24 prill dhe sot bëhet publike.

“Zakonisht aktakuzat ose publikohen në fillim ose kur të konfirmohen nga Gjykata dhe pastaj të bëhen publike”.

Megjithatë avokati thotë se është në diskrecion të prokurorisë nëse dëshiron të bëjë publike apo jo emrat e personave.

“Në rastet tjera vet Spacialja ka kërkuar që pa u konfirmuar aktakuza të mos bëhet publike por kësaj radhe është shumë interesant që në mes të procesit të publikohen emrat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *