Gazetari hedh ‘shashkën’, zbulon strategjinë e re të socialistëve për zgjedhjet e 2021: Fatos Nano kryetar parlamenti, Edi Rama…

Gazetari hedh ‘shashkën’, zbulon strategjinë e re të socialistëve për zgjedhjet e 2021: Fatos Nano kryetar parlamenti, Edi Rama…

“Lajm i fundit/ STRATEGJIA E RE SOCIALISTE, FATOS NANO KRYETAR PARLAMENTI, EDI RAMA KRYEMINISTËR. Popullariteti i tij pavarësisht mungesës vizive publike ka një rritje të çuditshme.

Fatos Nano, ish kryeministri liberal socialist mot në zgjedhjet parlamentare të Qershorit 2021 do jetë figura e dyzuar dhe imazhi i një mandati të tretë të së majtës.

Popullariteti i Fatos Nanos do rikthejë edhe një herë në skenën politike tre miqtë/armiqtë e vjetër:
Ilir Meta, president republike, Fatos Nano, keyetar parlamenti Edi Rama, kryeministër.”-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *