E tm.errshme/ Në jug të Shqipërisë të gjitha tabelat në greqish. Greqishtja e para, shqipja e dyta.

E tm.errshme/ Në jug të Shqipërisë të gjitha tabelat në greqish. Greqishtja e para, shqipja e dyta.

Ka kohe qe ne jug te shqiperise greket hedhin valle. Te gjitha tabelet ne gjuhen greke dhe e para greqishtja. Ne Polican qe greku as ne harte se ka pare, tabela greqisht.
Qeveria dhe te gjithe heshtin.

Si duhet te jene, ju e dini vete.
Kush duhet te reagoje, ju e dini.

Por ne skemi cfare themi me, shikoni dhe vlersoni ku jemi katandisur.

E sigurte eshte qe ne shqiperi nga jugu ne veri nuk po qeverisin shqiptaret.

Por edhe qe ruset japin lek marramendes ne media, shihet produkti tani se si jane percare shqiptaret dhe cfare ndodh ne kosove dhe shqiperi.

Investimi i tyre 20 vjecar ne media jep frytet.

Ja tani edhe tabelat ne gresqish

Mire ne greqisht , por a nuk duhe t te ishte gjuha shqipe e para????

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *