Ganimete Musliu i drejtohét Vjosa Osmanit, Çka është drejtésia për ty?

Ganimete Musliu i drejtohét Vjosa Osmanit, Çka është drejtésia për ty?

Permes nje statusi ne faqen e saje zyrtare, deputetja e Kuvendit te Kosoves, Ganimete Musliu, i drejtohet Vjosa Osmanit, se Çka është drejtësia për ty Kryetare e Kuvendit?

Statusi i plote i deputetes Musliu

Çka është drejtësia për ty Kryetare e Kuvendit?

Nëse nuk është e drejtë ta mbrosh pragun e shtëpisë, çka është e drejtë për ty?

Nëse nuk është e drejtë t’i ndalosh vrasjet e fëmijëve të atdheut tënd, çka është e drejtë për ty?

Nëse nuk është e drejtë t’i mbrosh vajzat dhe gratë që të mos përdhunohen, çka është e drejtë për ty?

Nëse nuk është e drejtë t’i mbrosh nxënësit që mos të helmohen, çka është e drejtë për ty?

Nëse nuk është e drejtë ta shpëtosh popullin tënd nga shfarosja, çka është e drejtë për ty

Nëse për ty është e pa drejtë dhe të vjen turp ta përmendësh UÇK- në, çka është e drejtë për ty ?

Çka është drejtësia për Ty Kryetare, për çfarë drejtësie po na flet??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *